Вісімнадцять ділянок у Винниках, які виділили учасникам АТО, виставили на продаж за 540 тисяч доларів

6184 0
Фактично всі вони розташовані неподалік Винниківського озера, де зараз будують «Академію футболу» Григорія Козловського.
Фото: Наші гроші Львів

Фото: Наші гроші Львів

На сайті Olx.ua опублікували оголошення про продаж земельної ділянки площею понад гектар біля Винниківського озера за 540 тисяч доларів. Територія складається з 18 ділянок по 6 соток.

Місце розташування та опис повністю збігається з даними ділянок, які два місяці тому Львівська ОДА надала у власність 18 учасникам АТО та рідним.

«Продається все разом. Є детальний план території. Призначення – для індивідуального дачного будівництва (цільове призначення можна змінити)», – йдеться в оголошенні.

Читайте також: Петиція про збереження зеленої зони на Малоголосківській набрала необхідні голоси

Як повідомляє сайт «Наші гроші. Львів», ділянки розташовані за межами населеного пункту міста Львова на території, що межує з містом Винники. Фактично всі вони розташовані неподалік Винниківського озера, де зараз будують «Академію футболу» Григорія Козловського.

18 ділянок, які виділили учасникам АТО та їхнім родичам

У червні кожен із учасників АТО та їхнім родичів отримали там по 0,06 га для індивідуального дачного будівництва. Дозвіл про на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок надав ще в грудні 2019 року тодішній голова ОДА Маркіян Мальський своїм розпорядженням. Деякі з учасників АТО із цього списку вже раніше отримували земельні ділянки (під інші цілі) або 100 тис. грн допомоги від Львівської міськради.

В оголошенні про продаж землі вказують, що зараз до ділянки прокладають центральну каналізацію «силами міста, виділений бюджет, проводяться роботи». Оголошення розмістив ріелтор, який під час розмови повідомив, що не може розголошувати інформацію про власників землі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!