Вісьмох львівських спортсменок викликали до Збірної України

1697 0
Вісім гандболісток львівської «Галичанки» отримали виклик до національної збірної, що змагатиметься за путівку на чемпіонат світу 2017 року.

Спортсменки розпочинають підготовку до кваліфікаційних ігор чемпіонату світу, відбір на який розпочнеться з групового етапу 25-27 листопада у Словаччині. Про це повідомила Тетяна Штефан, головний тренер «Галичанки».

Українська збірна, до якої увійшли 8 львів’янок, потрапила у першу групу, де її суперниками є Словаччина, Литва та Греція. Українки зіграють: 25 листопада зі Словаччиною, 26 листопада – з Литвою, 27 листопада – з Грецією, - пояснила другий тренер «Галичанки» Анжела Савченко.

Читайте також: Львівські фехтувальниці вибороли золоті медалі етапу Кубка світу 

На думку тренерів, усі їх гандболістки, викликані на збір, мають шанси потрапити до національної команди та в її лавах поборотися за путівку на чемпіонат світу-2017.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!