«Антитіла» та Історії вітру. Чим цього року дивуватиме фестиваль «Вітер На-Дії»

2176 0
Програма налічує понад 60 подій і 100 спікерів.
Фото організаторів фестивалю

Фото організаторів фестивалю

Цієї неділі, 15 вересня, у Львові відбудеться ІV всеукраїнський фестиваль християнської молоді «Вітер На-Дії». ПОдії фестивалю відбуватимуться у кількох корпусах Українського Католицького Університету, зокрема у Центрі Шептицького УКУ,  Академічному корпусі та Церкві святої Софії-Премудрості, а також у Стрийському парку та дерев’яній церкві Блаженних мучеників УГКЦ (вул. Стрийська 29а).

Програма налічує понад 60 подій і 100 спікерів. Із нею можна ознайомитись у додатку, який створили спеціально для фестивалю і в якому можна знайти інформацію про про розклад, карту локацій, список спікерів тощо.

Фестиваль розпочнеться Архиєрейською Літургією, яку очолить Митрополит і Архиєпископ Філадельфійський Владика Борис Гудзяк, Президент УКУ, завершиться концертом гурту «Антитіла».

У переліку подій фестивалю – благодійні виставки, презентації книжок, дискусії, а також інтелектуальний, духовний майданчики, дискусії про бізнес, освіту, мистецтво, сучасну молодь, майстер-класи з дизайну, іконопису, фінансової грамотності, зустрічі з блогерами, музикантами, журналістами, а також місце для молитви та сповіді, денна та вечірня сцена.

Фестиваль організовує Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ. Цього року «Вітер На-Дії» матиме широкий міжконфесійний формат. У програмі анонсовані спікери з УГКЦ, РКЦ, ПЦУ, а також протестантських спільнот. Окрім цього, серед гостей фестивалю є представники галузі освіти, підприємці, відомі блогери, а також музиканти, творці успішних стартапів, громадські діячі.

У межах фестивалю також відбудеться проєкт «Історії Вітру», що  зібрав 14 історій людей, які досягли успіху у громадській діяльності, навчанні, власному бізнесі, суспільно-політичному житті, долаючи різні труднощі та перешкоди.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!