Політична реклама

Вівсяне печиво та мед замінять нездорові солодощі

1641 0
Якщо важко прожити без шоколаду, морозива та борошняних виробів, але в той же час хочеться мати ідеальну фігуру та здоровий шлунок - потрібно замінити певні солодощі корисними продуктами.

Шоколад. Його замініть мармеладом, сухофруктами, фруктовим зефіром або желейними цукерками. Всі ці ласощі містять пектин, велику кількість вітамінів і легко засвоюються організмом. Якщо мова йде про чорний шоколад, його можна їсти без обмежень.

Цукор. Замість цукру кладіть в чай мед, каву можна пити з цукрозамінником. Мед допоможе зміцнити імунітет і збагатить організм вітамінами, фруктозою та антиоксидантами.

Морозиво та молочні коктейлі. Альтернатива їм — нежирні йогурти, соки або фреші.

Борошняні вироби. Пиріжки, тістечка, булочки і млинці можна замінити галетним або вівсяним печивом, зерновими хлібцями, дієтичними крекерами або вафлями, бубликами, рахат-лукумом, пастилою, зефіром.

Фруктові десерти. Їх можна вживати без обмежень, замінюйте тільки підливки. Як приправи використовуйте знежирений йогурт, мед, джем.

Джерело: ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!