«Війна – це божевілля!», – Папа Франциск закликав до миру в Україні

1326 0
Папа закликає «повернутися до поваги міжнародного права», відкрити коридори евакуації, щоб мирне населення могло уникнути конфлікту.
Папа Франциск

Папа Франциск

Виступаючи в неділю під час промови зі свого вікна на площі Святого Петра, Папа Франциск сказав, що Ватикан готовий зробити «все, що може» для миру в Україні. Так, він відправив двох кардиналів в Україну, щоб допомогти гуманітарним зусиллям. Про це повідомляє CNN.

«Війна – це божевілля, будь ласка, зупиніться, подивіться на ця жорстокість!», – каже він та закликає «повернутися до поваги міжнародного права», відкрити коридори евакуації, щоб мирне населення могло уникнути конфлікту.

Читайте також: У Гарнізонному храмі у Львові відбулося особливе вінчання

«В Україні тече ріка крові та сліз», – сказав Папа. «Це не просто військова операція, а війна, яка породжує смерть і руйнування!».

Франциск також подякував журналістам, які «ризикували життям», щоб повідомити про війну.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!