Фінальна стадія війни – найскладніша, – Зеленський

2037 0
Президент зазначив, що люди бачать, що країна оживає і пообіцяв, що «так воно й буде».
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що фінальна стадія війни є найскладнішою і найкривавішою, і він поки не може закликати українців повертатися з-за кордону. Про це він повідомив під час спілкування з українськими студентами.

«Фінальна стадія найскладніша, найкривавіша, вона є. Ми не можемо відмежуватись і сказати: «Все, війна закінчилась». Я вам скажу відверто, що в Києві після деокупації Київської області є таке відчуття, що все, ніякої війни немає. До того моменту, коли не летять ракети», – цитує президента УП.

Читайте також: Російські окупанти зосередилися на Донецькому напрямку

Президент зазначив, що люди бачать, що країна оживає і пообіцяв, що «так воно й буде».

«Я не можу сьогодні кричати «повертайтесь додому» всім, хто за кордоном, тому що війна не закінчилась. Це поки що вибір кожної людини», – додав президент. 

Читайте також: Україна не погодиться на заморожений конфлікт з росією, – Зеленський

Він запевнив, що після завершення війни Україна приділить велику увагу питанню безпеки, а також анонсував, що після перемоги України у війні буде справедливий підхід до заробітних плат будь-якої професії.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!