Політична реклама

Військкомати Львова шукають фахівців за окремими спеціальностями

1452 0
Комісаріати Львівщини шукають експертів за так званими гостродефіцитними спеціальностями, яких потребують військові частини.

Про це повідомив  Олександр Поронюк, керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України, пише Експрес.

Військові частини, зокрема, подали заявки, де вказано, що їм необхідні інженери, ІТ-фахівці та механіки.

“Комісаріати були скорочені минулого року, тому поповнюють і розгортають штат, який потрібен у військовий час. Зараз вони займаються питаннями, які виникають в час підвищеної бойової готовності, - говорить Олександр Поронюк. - На Львівщині штат військкоматів збільшили на кілька сотень. У кожному з'явились люди, які працюють за напрямами — особовим складом, економічними питаннями, технікою, яку, можливо, доведеться забирати з народного господарства і підприємств”.

Нагадаємо, львів’ян, які мають намір записатися у добровольці, просять залишати свої контакти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!