Військова прокуратура збудує житло з підземним паркінгом на Клепарівській

2764 0
Крім паркінгу, в будинку облаштують громадські приміщення.

Військова прокуратура Західного регіону збудує на розі вулиць Клепарівської та Батуринської багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 21 грудня.

Читайте також: У Львові побудують багатоповерхівку для військових прокурорів. Локація

Житло будуватимуть для військовослужбовців Військової прокуратури. Крім паркінгу, в будинку облаштують громадські приміщення. Земельна ділянка площею 0,12 га перебуває в державній власності та призначена для будівництва житла.

Висота будинку не має перевищувати 28 м, а площа забудови – 38%. Будинок зведуть на розі Батуринської, 2 та Клепарівської, 22. 

Читайте також: Міноборони збудує дві багатоповерхівки на Мечникова. Локація

Нагадаємо, неподалік цього будівництва на Клепарівській, 39а планують побудувати багаторівневий наземний паркінг. Землю для майбутнього паркінгу продали за понад 12 млн гривень.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!