Військові продовжують укріплювати оборонні рубежі Києва та області

1728 0
Робота триває постійно, тож будь-які сподівання противника – марні

Продовжується удосконалення оборонних рубежів Києва та області. Про це повідомив начальник штабу - заступник командувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

«Триває встановлення довготривалих фортифікаційних споруд на опорних пунктах підрозділів зі складу угруповання сил та засобів оборони Києва. Інженерні роботи здійснюються у взаємодії з Київською обласною військовою адміністрацією», - зазначив він.


 

Продовжується встановлення та облаштування вогневих споруд на ймовірних шляхах просування противника. Крім того, триває процес обладнання укриттів для захисту особового складу.


Для цього використовуються залізобетонні споруди, які встановлюються нижче рівня поверхні ґрунту, – з метою максимального збереження життя військовослужбовців.


Після подальшого облаштування споруди такого типу дозволять максимально ефективно та безпечно організувати роботу командно-спостережних пунктів, а також взводних та ротних опорних пунктів.


«Нарощуємо рубежі оборони, удосконалюємо їх обладнання, влаштовуємо інженерні загородження. Робота триває постійно, тож будь-які сподівання противника – марні», - наголосив Павлюк.

Читайте також: На кордоні з Білоруссю мінують дороги та лісові смуги

Нагадаємо, командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що у разі збільшення загрози з боку білорусі ЗСУ залучать резерви.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!