Військові, що сьогодні захищають Україну, отримуватимуть по 100 тисяч грн на місяць, – Зеленський

2736 0
Сьогодні це найважливіша робота – бути військовим і захищати країну.

Українські військові, що сьогодні воюють проти російських окупантів, отримуватимуть по 100 тисяч гривень на місяць. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні сьогодні, 27 лютого.

«Очевидно, що наші військові воюють не за гроші, а за сьогодні і завтра. І дуже жорстко відповідають за те, що було вчора. Але ми маємо розуміти, що сьогодні це найважливіша робота бути військовим і захищати країну. Тому я дуже хочу, щоб держава гідно платила за цю роботу.

Ми будемо платити нашим військовослужбовцям, які тримають в руках зброю, по 100 тисяч гривень на місяць. Не для того, щоб нам казали: «Дякую!», а для того, щоб вони знали, що країна їм точно вдячна. І так буде до тих пір, поки не закінчиться ця війна»каже президент.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти українським військовим. Перелік потреб

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський звернувся до всіх громадян іноземних держав, які є друзями України. Усі, хто хоче приєднатися до захисту безпеки у Європі та світі, можуть приїхати й стати пліч-о-пліч з українцями проти загарбників XXI століття. З іноземців формується окремий підрозділ – Інтернаціональний легіон територіальної оборони України. Це й буде ключовим свідченням вашої підтримки для нашої країни.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!