Політична реклама

Військові у Львові шукають житло для кримчан

1351 0
Жителі Львівщини готові прийняти у себе родини військовослужбовців, які зараз перебувають на службі у Криму.

Про це розповів керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України підполковник Олександр Поронюк, повідомляє Львівський портал.

У понеділок Рада національної безпеки і оборони України доручила Міністерству оборони провести передислокацію військових підрозділів, що знаходяться в Криму.

 Натомість голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех під час зустрічі з регіональним представником Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців Олдріхом Андрисеком, а також уповноваженим Меджлісу кримськотатарського народу у Львівській області Алі Бекаєвим повідомила про те, що Львівщина має можливість прийняти близько 2 тис людей - сімей військовослужбовців, які будуть виведені із Криму.

Олександр Поронюк підтвердив інформацію про те, що Львівщина готується прийняти родини військових. Однак він зауважив, що наразі точної інформації про кількість таких сімей, які будуть розміщені в нашій області, немає.

«По військовій лінії розглядається питання, як і де розміщати військовослужбовців, які виходитимуть з Криму, в тому числі це стосується й Львівської області. Наразі точна кількість людей невідома», - зазначив Олександр Поронюк.

Водночас підполковник повідомив, що до Західного регіонального медіа-центру Міноборони зараз звертається велика кількість мешканців Львівщини, зокрема, які проживають в приватних будинках у Брюховичах, Чижках, Солонці. За його словами, люди самі зголошуються взяти до себе на півроку родини військовослужбовців за мінімальний платіж.

Звісно, що львівські родини не в змозі допомогти усім військовослужбовцям, тож керівники львівського гарнізону зараз роздумують над тим, де розмістити решту своїх колег.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!