Військовим на Сході потрібні теплі речі, аптечки та інструменти. Збір у Львові

2852 0
Українським військовим на Сході України потрібні теплі речі, інструменти для ремонту техніки, індивідуальні аптечки і медикаменти. Про це tvoеmisto.tv повідомив координатор Самооборони Львівщини Валерій Веремчук.
Фото: shusha-2.uol.ua, otvertka-ua.com

Фото: shusha-2.uol.ua, otvertka-ua.com

З його слів, у військових зараз є сезонні потреби, адже погода стає холоднішою.

«Частини, до яких доїжджають тиловики, забезпечені продуктами, водою. Ті, що на передовій – звісно, ситуація інша… На базах 24 та 80 бригад з Львівщини та третього тербатальйону оборони – там потреби задоволені, але потрібні теплі речі, дощовики. Вночі хлопці вже мерзнуть. Також потрібні буржуйки аби обігрівати намети, спальники. Просимо львів'ян долучатися до збору цих речей», – сказав Валерій Веремчук.

Крім того, є потреба в інструментах. «Звертаємось до підприємств: є потреба в інструментах та комплектуючих для ремонту техніки. Там треба все: від ключів, гайок, молотів, ломів, зубил – до так званих ремонтних наборів. Дуже багато пошкодженої техніки. Взагалі, потрібні і люди, і засоби, аби це ремонтувати. Також є потреба в транспорті: джипи з кузовом, головне, аби були на ходу і можна було поставити в них кулемет», – сказав координатор самооборони.

Водночас є потреба у медикаментах та індивідуальних аптечках. Зі слів Валерія Веремчука, аптечок бракує, важко навіть купити саму сумочки-аптечки, в яких військовим було б зручно носити медикаменти зі собою.

«Є потреба у препаратах для зупинки кровотеч та протишокових», – сказав Валерій Веремчук.

Охочим допомогти звертатися за номером 098 882 75 89.

Водночас, у прес-службі Львівської міськради повідомили, що Третій батальйон територіальної оборони потребує деяких видів обладнання й устаткування для підвищення своєї бойової готовності. У Львівській обласній організації Товариства Червоного Хреста України відкрито банківський рахунок з цільовим призначенням для накопичення благодійних коштів. А отже, керівників установ, представників бізнесу та інших небайдужих львів’ян просять долучитись до надання фінансової допомоги бійцям.

Реквізити банківського рахунку:

Одержувач: Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста.

Код ЄДРПОУ: 02940262

МФО: 300023

р/р: ПААТ УКРСОЦБАНК 26003000003818

Призначення платежу: «Матеріально-технічне забезпечення 3-го батальйону територіальної оборони Львівської області».

Читайте також: У Львові випробовують найновішу українську бронемашину


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!