Військовим з Львівщини, які у зоні АТО, можна передати посилки

4457 0
Самооборона Львівщини приймає посилки від рідних для військових з Львівщини, які перебувають в зоні АТО.
Фото: marketinginternetowy.pl

Фото: marketinginternetowy.pl

Відправляють посилки з разом з продуктами харчування та амуніцією, яку зібрали волонтери Самооборони та закупили за кошти благодійників.

«Ми беремо посилки від рідних і близьких, оскільки їдемо до 24 механізованої бригади з Яворова. Посилки мають бути запаковані і підписані. Їх передають командирам бригади, а вони вже роздають солдатам»,  - розповів tvoemisto.tv  координатор Самооборони Львівщини Валерій Веремчук.

Вантажівки з товаром у супроводі самооборонівців доставляють вантажівками до зони АТО цих вихідних. Приносити посилки можна на вул. Шота Руставелі, 2 (другий поверх).

Як повідомляє портал lvivport з посиланням на Львівське радіо, цього тижня збір пошти на передову триватиме до 14:00 п’ятниці, 25 липня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!