Військовий госпіталь у Винниках реконструюють за понад 140 млн грн

2771 0
Тут планують зробити гідроізоляцію, замінити вікна та двері, утеплити фасади, відремонтувати балкони та цоколь будівлі, а також провести внутрішні роботи та облагородити територію довкола закладу.

Львівський обласний військовий госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи, що у Винниках, уклав договір з компанією ТОВ «Екобудінвест плюс», яка виконуватиме реконструкцію та заходи з енергоефективності у лікарні на суму 140,9 мільйонів гривень.

Джерело: тендер на Prozorro«Наші гроші. Львів»

Читайте також: Біля госпіталю у Винниках облаштують спортивний майданчик для реабілітації 

Візуалізація проєкту реконструкції Винниківського госпіталю

Тендер оголосили 11 жовтня, а 21 жовтня відбулися торги. Участь взяли дві компанії – ТОВ «Львів-буд 1» та ТОВ «Екобудінвест плюс». Перший учасник пропонував нижчу вартість – 139 мільйонів гривень, однак пропозицію відхилили через те, що фірма не надала інформацію про печатку протермінування довідки з банку. Також зазначається, що учасник не подав довідку про перевірку працівників стосовно охорони праці, дозвіл на обробку персональних даних, звіт про рух коштів та ін.

Згідно з умовами договору, який уклали 26 жовтня, закінчити роботи планують до 30 червня 2023 року. Згідно з технічним завданням, тут планують зробити гідроізоляцію, замінити вікна та двері, утеплити фасади, відремонтувати балкони та цоколь будівлі, а також провести внутрішні роботи та облагородити територію довкола закладу. До кінця поточного року на реконструкцію витратять 23,4 мільйонів гривень. 

Читайте також: У львівському військовому госпіталі рятують перших поранених від бойових дій

За даними системи YouControl, товариство з обмеженою відповідальністю «Екобудінвест плюс» зареєстровано у Львові у 2011 році та займається будівництвом житлових і нежитлових приміщень. Статуний капітал компанії – 1 тисяча гривень. Засновниками та кінцевими власниками компанії є мешканка селища Івано-Франкове Юлія Поліщук та львів’янин Олег Кузик, які ділять навпіл корпоративні права. У їх спільній власності також є ТОВ «Айті хауз». Крім того, Олег Кузик є власником будівельної фірми «Жовква ЛТД».

Як пишуть «Наші гроші», за останні два роки підприємство «Екобудінвест плюс» отримало державних підрядів на 263 млн грн. Угода зі шпиталем у Винниках – найбільша для підприємства за останні роки. Окрім забезпечення енергоефективності лікарні, «Екобудінвест плюс» нещодавно підписало із закладом договір на ремонт приймального за 8,7 млн грн та капітальний ремонт системи киснепостачання за 1,1 млн грн.

Госпіталь також замовив авторський та технічний нагляди за ремонтами на 400 тисяч гривень у підприємців Тараса Вахнича та Ігора Колодія.

Нагадаємо, госпіталь у Винниках планують розбудувати, там облаштують вертолітний майданчик і зведуть новий корпус. Реконструкція відбуватиметься за фінансування у межах програми «Велике будівництво». Заплановано, що окрім добудови оновлять і стаціонарний корпус з ліжковим фондом на 500 місць та закуплять медичне обладнання. Візуалізацію проєкту дивіться тут.

Юлія Осим

Фото візуалізації проєкту реконструкції, раніше презентовані ЛМР 

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!