Військовий зі Львова створив проєкт підтримки цивільних завдяки листам від ЗСУ

1564 0
Для того, аби отримати листа від військового, потрібно вказати адресу, а також поповнити картку на суму, яка буде достатньою для відправки листа.
фото юрка данилишина

фото юрка данилишина

Кераміст творчої майстерні «Зірка з неба» та військовий зі Львова Юрко Данилишин створив проєкт «Листи в тил», у межах якого українські захисники надсилають цивільним листи зі словами подяки та любові. Про це він повідомляє у себе на Фейсбуку.

Перед тим, як цим зайнятися, Юрко казав, що у війську постійно отримують листи від дітей, подяки, а також допомогу від дорослих, якою їм намагаються спростити побут. У такий спосіб завдяки листам в тил він вирішив подякувати за це.

Читайте також: Небесний батальйон Львівщини. Імена Героїв, які віддали життя у війні проти Росії

«Якими б не були смачними вареники, чи закрутки, якими б теплими не були куртки та зручними черевики, – дитячі листи, усмішки та спроб допомогти додають сили та зігрівають найбільше. Думаю, було б добре, якби військові могли надсилати листівки людям, які допомагають, дітям, які пишуть нам, всім тим, чию турботу ми відчуваємо. Ми б писали і розповідали, як минають наші дні та як добре, що ми всі одне в одного є. Впевнений, від цього листування всім ставало б тепліше», – пояснює він.

Для того, аби отримати листа від військового, потрібно вказати адресу у повідомлення за посиланням, розповісти про тих, кому хочете, аби надіслали листа від військового, а також поповнити картку на суму, яка буде достатньою для відправки листа. Після кількох днів очікування лист надійде.

Реквізити:

5375 4141 2649 7873.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!