Політична реклама

В'їзд авто у центральну частину Львова дозволять після 22 години

1624 1
До 1 серпня має бути встановлене обладнання, яке дасть можливість зробити центр міста більш доступним.

У Львові реалізовують концепцію впорядкування вуличного паркування в центральній частині міста, - повідомляє прес-служба Львівської міськради. Відтак, до серпня на центральних вулицях міста має бути встановлене спеціальне обладнання.

До 1 серпня має бути встановлене обладнання, яке дасть можливість зробити центр міста більш доступним і зрозумілим для пішоходів. Буде уможливлений в’їзд машин, але після 22 год вечора і до 10 год ранку. Такі попередні плани.

Нагадаємо, у Львові розробили концепцію впорядкування вуличного паркування в центральній частині міста з паралельним створенням вільних від транспорту пішохідних зон. Мета — повністю вивести вуличне паркування з центральної частини Львова.

 


Читайте також:
20 Червня, 2013 10:15
львів'янин Пропоную тоді вже взагалі все місто перетворити на пішохідну зону і заставити всіх львів'ян пересісти на велосипед. Або емігрувати в інші міста. Дістали вже зі своїм туризмом, чесне слово! Львів тепер зовсім не для львів'ян. Садік - ти реально вже задовбав!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!