Візові центри змінили правила подачі документів на польську візу

1951 0
Тепер можна змінити умови подачі документів на візу і обрати кур’єрську доставку «Нової Пошти».
Фото: slavic-center.com.ua

Фото: slavic-center.com.ua

Із вересня змінили правила подачі документів на візу. Про це інформують у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА. 

«Спеціальна послуга подачі документів у форматі поштового відправлення запроваджується візовими центрами спільно з Посольством Республіки Польща в Києві та іншими консульствами у Харкові, Львові, Одесі, Луцьку та Вінниці. Документи можна пересилати лише через визначені офіси «Нової Пошти», – розповів директор департаменту Роман Шепеляк.

Тепер, під час оплати сервісного збору в Ідеябанку чи Кредобанку, одразу потрібно вказати який саме спосіб подачі плануєте використовувати:

  • особисто в пункті прийому візових анкет (ППВА);
  • через кур’єра «Нової Пошти».

Якщо обрали перший формат подачі документів, то дату і годину реєстрації у ППВА автоматично призначать під час оплати. Після цього зателефонує оператор контакт центру для їх підтвердження.

При цьому, можна змінити умови подачі документів на візу і обрати кур’єрську доставку «Нової Пошти». Коли ж обрали другий формат подачі документів, то їх можна відправити відразу. До того ж не треба чекати дзвінка з контактного центру.

Відправити пакет документів потрібно упродовж 90 днів, адже банківська квитанція актуальна тільки протягом цього часу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!