Візит Епіфанія до Львова, відкриття Пластового року і «Місто професій». Головне за добу

1063 0
Коротко розповідаємо про головні новини минулої доби.
Фото: pinterest

Фото: pinterest

У Львові відкрили новий Пластовий рік. Відтепер у пластунів розпочнуться щотижневі сходини, де вони готуватимуться до участі у заходах, теренових іграх, вишколах, фестивалях. До лав Пласту доєдналися й нові учасники, які склали урочисту присягу.

У Львові відзначають 100-річчя з дня народження видатного Станіслава Лема. Сьогодні на фасаді будинку, де жив письменник, встановлять меморіальну таблицю. Повну програму заходів читайте у новині.

11-13 вересня з візитом на Львівщині перебуває Блаженніший Митрополит Епіфаній. Зокрема, сьогодні він освятить хрест на території одного з храмів Львова та очолить літургію у селі на Львівщині.

У Львові хочуть відновити два у Горіховому гаю. Одне з них висохло ще у 1970-х роках, а інше майже обміліло. Що будуть робити, розповів автор проєкту-переможця громадського бюджету міста.

Поліцейський, вибухотехнік чи рятувальник. У Львові відбувся дитячий профорієнтаційний фестиваль «Місто професій». Діти спробували себе у різних ролях та навіть отримали своєрідні трудові книжки про освоєння професії.

Чому електронна система охорони здоров’я, відома нам e-Health, дає збій. І як залежать від цього лікарі та чи здатні вирішити проблеми, коли пацієнтам потрібні ковід-сертифікати чи скерування, а система не реагує. Думкою ділиться сімейна лікарка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!