Політична реклама

Вкладники Ощадбанку СРСР отримають по 500 грн

1090 0
Компенсаційні виплати спадкоємцям вкладників Ощадбанку СРСР становитимуть не більше 500 грн., - згідно постанови Кабінету Міністрів України.

У документі передбачено 552 млн. гривень для виплати компенсації «спадкоємцям вкладників, які померли у 2005-2011 роках і не отримали компенсацію втрат від знецінення грошових вкладів протягом 2005-2009 років, а також померлих в 2012 році, або іншим особам, визначеним ст. 8 Закону України «Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України», в рамках залишку проіндексованого вкладу, але не більше ніж 500гривень».

Нагадаємо, що до виплати компенсацій вкладникам Ощадбанку СРСР повернулися цієї весни. 7 березня Віктор Янукович пообіцяв виплатити 6 мільйонам громадян по 1 тис. грн. компенсацій за знеціненими вкладами Ощадбанку СРСР в червні-грудні.Виплачувати гроші повинні почати вже з 1 червня. 2 квітня Ощадбанк почав актуалізацію даних про вкладників Ощідбанку СРСР для виплати їм компенсацій.

А 23 квітня Кабмін затвердив механізм компенсації за вкладами Ощадбанку СРСР у 2012 році. Віктор Янукович вчора доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову продовжити виплачувати компенсації по внесках Ощадбанку СРСР до 2016 року. Зокрема передбачається, що кожному вкладникові Ощадбанку СРСР буде видана спеціальна платіжна карта, повідомляє Дело.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!