Гарячу воду у Львові можуть включити пізніше, ніж обіцяли

4669 0
11 червня львів’яни можуть ще не мати гарячої води. Про це повідомив головний інженер ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Віталій Камінський.
фото: photofact.in.ua, facebook, nastol.com.ua

фото: photofact.in.ua, facebook, nastol.com.ua

Він розповів, що комунальники частково латають пориви, а частково повністю замінюють теплові мережі. Після цього знову проводять гідравлічні випробовування. Цього разу під час випробувань вони помітили три пориви на важливих трубопроводах. «Наразі на 11 червня, швидше за все, ми не дамо гарячу воду», – заявив він.
 
На питання, коли ж все таки можна очікувати гарячої води у кранах інженер відповів: «Я не можу впевнено це сказати, бо, коли ліквідовуватимемо пориви, далі проводитимемо гідравліку. Якщо труби прориватимуть, то проводитимемо заміну. Коли це буде, не можемо точно сказати». Він запевнив, що точніша інформація буде наступного тижня.
«У процесі ліквідації були виявлені такі пошкодження, про які нам не було відомо. Зараз на тих відрізках, де ліквідовано, проводиться заповнення (труб водою, – ред.), але конкретно, чи ми встигатимемо до 11 червня, поки сказати не можу. Думаю, це буде відомо у четвер», - прокоментувала прес-секретар ЛМКП «Львівтеплоенерго» Ганна Пищула. Вона зазначила, що дуже великий об’єм робіт на Сихові. Також тривають роботи у Шевченківському і Франківському районах. 
 
Джерело: ІА ZIK

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!