Політична реклама

Влада обіцяє, що з нового року маршрутки у Львові їздитимуть швидше

1500 0
З нового року у Львові запрацює нова маршрутна мережа, розроблена фахівцями компанії «Луїс Бергер» та НУ «Львівська політехніка». Відповідно до нової транспортної мережі, загальна кількість автобусних маршрутів зведена з 78 до 46. При цьому забезпечено покриття маршрутами всієї території міста, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Кількість автобусів у новій транспортній мережі залишається на маршрутах практично однаковою – 800 транспортних одиниць.Відтак, у місті курсуватиме 46 автобусних маршрутів. З них 6 – радіальних, які курсуватимуть з периферійних районів у центральну частину міста. І 40 – хордових, які з’єднуватимуть периферійні райони, оминаючи центральну частину міста», - розповідає начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук.

Внаслідок зменшення кількості маршрутів підвищено експлуатаційну швидкість, а отже зменшено час перевезення.

 

Нагадаємо, медіа-портал «Твоє місто» на своїй сторінці у facebook провів опитування «Як покращити нову транспортну мережу Львова?».

За результатами голосування, у трійці побажань мешканців Львова - посилення відповідальності перевізників за не якісні послуги, розміщення у Львові на усіх зупинках вказівників із графіком руху автобусів та оновлення транспортного парку.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!