Політична реклама

Власне відзеркалення та масаж пальців позбавляють від стресу

1501 0
Кілька простих засобів допоможуть зняти стресову напругу.

Видання "ВКурсе" подає 6 порад, які допоможуть вам швидко опанувати себе у будь-якій стресовій ситуації та роздратуванні.

1. Розслабте тіло. У момент стресів всі наші м‘язи мимоволі напружуються, і це тільки посилює ситуацію. Отже, як тільки ви розумієте, що починаєте дратуватися, візьміть напругу під контроль. На вдиху напружте із зусиллям м’язи рук і ніг, а на видиху різко розслабтеся. Трьох разів буде достатньо цілком.

2. Дихайте глибоко і дуже повільно.Цей нехитрий прийом також дозволить взяти себе в руки. Зосередьтеся тільки на одному — на диханні, і подихайте так хвилину.

3. Випийте теплу солодку рідину. У склянці води розведіть столову ложку цукру або меду та швиденько це все проковтніть.

4. Усамітнітесь у ванній. Змочіть руки прохолодною водою та повільно проведіть ними по лобі, потім по щоках вниз, до шиї. Протягом 30 секунд обережно, але сильно розтирайте плечі і шию. Завершіть цю процедуру прохолодним ополіскуванням.

5. Займіться масажем пальців. По черзі та з силою натискайте на нігтьові фаланги правої і лівої руки. Це не просто відверне вашу увагу, але й дозволить дуже швидко заспокоїтися.

6. Підійдіть до дзеркала й уважно подивіться на своє відображення. Роздивляючись себе, ви заспокоїтеся.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!