Львівського підприємця оштрафували на 170 тисяч грн за незаконні двері на місці вікна

2481 1
Також на 1700 грн оштрафували власника квартир в будинку на пл. Ринок, 16.
google maps

google maps

Адміністративна комісія при виконавчому комітеті ЛМР наклала максимальний штраф у 170 тисяч гривень на юридичну особу за вибиття дверного отвору на місці вікна у будинку, що на вул. Поповича, 5. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Це цокольні приміщення. З вікна зробили двері. Маємо ще скарги мешканців на ці роботи», — каже керівниця управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко.

Також на 1700 грн оштрафували власника квартир в будинку на пл. Ринок, 16, який проводить ремонт та робить добудову у внутрішньому дворі.

Читайте також: Власника пабу в центрі Львова оштрафували на 170 тисяч за самовільний дашок

Натомість розгляд справ щодо порушень, вчинених юридичними особами, в будинках на вул. Валова, 2 (самовільно встановлені двері), вул. Нижанківського, 5 (нові двері на місці автентичних), вул. Крива Липа, 7 (добудова), вул. Івана Франка, 68 (заміна дерев’яних вікон на пластикові), вул. І. Підкови, 1 (добудовуа) — перенесли.

Фото ЛМР



Читайте також:
5 Грудня, 2019 08:36
lanos розсмішили - шо для нього 1700грн? А от якби його змусили власним коштом відновити первісний стан фасаду, - ото би була зовсім інша історія. А так - ті двері й далі будуть там, а штраф - це просто узаконений хабар ,на рівні індульгенції.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!