На площі Ринок у Львові планують відкрити апарт-готель

2768 0
Компанія «!Фест», яка є серед засновників ТзОВ «Кам’яниця Шимоновича», отримала дозвіл на облаштування апарт-готелю у центрі Львова.
Фото з презентації під час виконкому

Фото з презентації під час виконкому

У будинку на площі Ринок 15а планують облаштувати апарт-готель. Для цього відновлять офіцину – приміщення, що примикає до будівлі, яка є пам’яткою архітектури.

Сьогодні, 9 серпня виконавчий комітет затвердив видачу містобудівних умов і обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію житлового будинку під літерою «А-3» з розширенням за рахунок надбудови під апарт-готель на пл. Ринок, 15а.

Читайте також: Власники «!Фесту» планують відкрити апарт-готель на площі Ринок

ТзОВ «Кам’яниця Шимоновича» планує там облаштувати апарт-готель на 5 поверхів, вони звернулись за видачею містобудівних умов та обмежень до міської ради.

Керівниця управління історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко каже, що йдеться про добудову, офіцину, яка не є пам’яткою. Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев додає, що об’єм будівлі залишиться незмінним.

Офіцина прибудована до кам’яниці, яка є пам’яткою архітектури. Її збудували у XVI столітті.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Кам'яниця Шимоновича», засноване у 2018 році. За даними аналітичної системи YouControl кінцевим бенефіціарним власником є Юрій Назарук, Дмитро Герасімов та Андрій Худо. Серед юридичних осіб засновників є ТзОВ «Холдинг емоцій «!Фест». Юрій Назарук та Андрій Худо є її засновниками. 

Додамо, що під час цього ж засідання виконавчого комітету «Холдинг емоцій «!Фест» отримав дозвіл на будівництво 5-поверхівки на вулиці Героїв Майдану в історичному ареалі міста. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!