Власники МАФів пікетують Львівську міську раду

2083 0
Підприємці закликають міського голову Андрія Садового не знищувати малий і середній бізнес.
Фото: Вікторія Савіцька

Фото: Вікторія Савіцька

У Львові сьогодні, 7 жовтня, під стінами Львівської міськради, де має відбутися пленарне засідання, пікетують власники МАФів. Про це повідомляє кореспондентка Тvoemisto.tv.

Підприємці вимагають не зносити їхніх споруд. За їхніми словами, депутати ЛМР мають нині розглянути проєкт ухвали про знесення близько 300 МАФів. 

«Колись нам давали дозволи, а тепер демонтовують, нові дозволи не продовжують, і робочих місць не створюють. Люди вийшли на протест, йдеться про демонтаж близьк 300 МАФів по всьому Львову», – прокоментувала одна із власниць МАФів Андріана.

Підприємці закликають міського голову Андрія Садового не знищувати малий і середній бізнес.

Нагадаємо, що у грудні 2019 року львівські депутати підтримали ухвалу, що дозволяє без рішення суду примусово демонтувати кіоски, де продають алкоголь. Ці МАФи вилучили з переліку тимчасових споруд, яким дозволили займатися підприємницькою діяльністю на території Львова. Також до оновленого переліку не внесли ті кіоски, площі яких займають більшу площу, ніж дозволено.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!