Власники сіті-лайтів у Львові відповідатимуть за чистоту на зупинках громадського транспорту

1862 0
Сьогодні, 4 листопада, виконком Львівської міської ради вирішив, що за чистоту на зупинках громадського транспорту відповідальність мають нести власники сіті-лайтів, які розміщені на цих зупинках.
Фото: outdoor.lviv.ua

Фото: outdoor.lviv.ua

Так, згідно рішення виконкому, власник сіті-лайту, який монтований в конструкцію зупинки громадського транспорту, зобов’язаний забезпечити високоякісне і безпечне утримання та очищення конструкції зупинки від забруднень. Серед вимог ставиться здійснювати очищення конструкції зупинки при необхідності, але не рідше 2-х разів на тиждень та у будь-якому разі напередодні святкових і неробочих днів.

Разом з тим, якщо виникне пошкодження конструкції зупинки громадського транспорту, то власник сіті-лайту повинен за власні кошти і в 5-денний термін усунути всі дефекти.

Якщо ж власник більше аніж тричі за рік порушить ці правила, і це буде зафіксовано відповідними актами районних адміністрацій, то з ними буде розірвано угоду.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!