Політична реклама

За трамваями у Львові влітку можна буде слідкувати через смартфон

2088 0
Невдовзі львів’яни зможуть відслідковувати у смартфоні рух міського електротранспорту. Свої дані про рух маршрутів нададуть також інші перевізники Львова, однак наразі вони вирішують технічні проблеми пов'язані з цим.

Про це tvoemisto.tv повідомив представник компанії «EasyWay» у Західній Україні Антон Шишкін. Наразі у додатку до смартофонів від «EasyWay» онлайн можна побачити лише два маршрути перевізника АТП-1 - №3А та №13. Невдовзі з мобільним додатком синхронізують дані GPS-трекерів і усіх інших маршрутів АПТ-1.

Щодо інших перевізників, які працюють у Львові, Антон Шишкін зазначив, що ситуація непроста - у частини перевізників є проблеми з операторами, інші мають фінансові заборгованості. Наразі дані про рух маршруток усіх львівських перевізників, окрім АТП-1, недоступні. Однак усі перевізники, як запевнив Антон Шишкін, зацікавлені у тому, щоб надати доступ до своїх даних.

Також через інтернет можна буде слідкувати за рухом львівських трамваїв та тролейбусів. Як розповів Антон Шишкін, ЛКП «Львівелектротранс» наразі вирішує усі технічні проблеми, які пов’язані з передачею GPS-даних. Відтак цілком можливо, що уже в червні на смартфонах можна буде слідкувати за львівськи електротранспортом, додав Антон Шишкін.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!