Політична реклама

Влітку у Львові суттєво змінять дорожній рух

2262 1
Управління транспорту та зв'язку Львівської міської ради опублікувало пропозиції змін в організації дорожнього руху. Загалом є кілька етапів впровадження змін - спочатку зміна напрямків на деяких вулицях, а потім організація колового руху довкола кварталів.

Усі зміни пропонується впровадити у літній період, коли завантаженість транспортом у місті мінімальна. Червоними стрілками показаний рух приватного автотранспорту, зеленими – виділені смуги для громадського транспорту, повідомляє lviv-online

1 ступінь інтеграції: зміна напрямків руху по вулицях Герцена та Фредра.

Прогнозовано зменшить навантаження на перехрестя Франка – Герцена – князя Романа – Левицького.

1_stupin

2 ступінь інтеграції: влаштування квазікільцевого руху по вулицях Франка – пл. Соборній – князя Романа.

При цьому в протилежному напрямку буде відбуватися рух тільки громадського транспорту. Змінюється напрямок одностороннього руху по вул. Шухевича.

2_stupin

3 ступінь інтеграції: за можливості буде проводитись впровадження одразу всіх змін викладених на даному малюнку.

Відбудеться зміна напрямоку руху по вул. Левицького – це дозволить максимально спростити перехрестя з вул. Франка, забезпечить зручний виїзд транспорту з центральної частини міста. Відповідно зміна напрямку руху по вул. Зеленій. Вулиця Франка від перехрестя з вул. Саксаганського стає односторонньою (в протилежному напрямку тільки громадський транспорт).

3_stupin

Основне це заборона повороту ліворуч з вул. Личаківської. Це дозволить відвести основні потоки транспорту від просп. Свободи.

zminy_mytna

Ці зміни логічно витікають із змін напрямків руху по вул. Левицького – вул. Зеленій.

zminy_zelena

 

Загальний висновок: в центрі міста з’являються реальні смуги руху громадського транспорту, розвантажується вулиця Івана Франка, покращується виїзд транспорту з центру з одночасним деяким ускладненням в’їзду в центр.

Якщо у вас є думки, прохання їх висловлювати на офіційній сторінці  Управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради на Facebook.

 

Читайте також:
25 Березня, 2014 14:47
666 ... одначе , щось раціональне в таких змінах організації руху транспорту таки є ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!