Політична реклама

Влітку зі Львова можна буде злітати у Даламан

1943 0
З 30 березня по 26 жовтня авіакомпанія "Роза Вітрів" виконуватиме чартерний рейс Львів-Даламан (Туреччина). Компанія отримала таке право від комісії з формування та реалізації державної політики щодо експлуатації повітряних ліній.

Крім того, до курортів Туреччини можна буде долетіти «Авіалініями Харкова» – із Запоріжжя до Анталії та з Києва до Бодрума і «Розою Вітрів» – із Донецька та Запоріжжя до Анталії, інформує прес-служба Мінінфраструктури.

Також права на виконання міжнародних регулярних авіарейсів отримали «Міжнародні авіалінії України» – напрямок з Одеси до Барселони (Іспанія) та з Харкова до Ларнаки (Кіпр). «Дніпроавіа» отримав право здійснювати польоти з Києва до Вільнюса (Литва), Риги (Латвія), Ростова-на-Дону (Росія) та з Дніпропетровська до Кутаїсі (Грузія). «ВіззЕйр Україна» виконуватиме рейси з Києва до Неаполя (Італія), «Браво» – з Києва до Амману (Йорданія), Багдаду (Ірак) та Дамаску (Сирія). «Авіалінії Харкова» перевозитимуть пасажирів з Києва, Донецька та Харкова до Монастіру (Туніс), а також з Харкова до Барселони (Іспанія) та Ларнаки (Кіпр).

Довідка:

Даламан – місто на півдні Туреччини, на березі Середземного моря. Тут розташований один з трьох найбільших у регіоні аеропортів. Поблизу міста є відомі курорти Фетхіє, Мармарис і Дальян.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!