Унаслідок ракетних ударів по Львову постраждали п'ятеро людей

47398 0
Загроза ракетного удару все ще є, тому містян просять залишатися в укриттях.
Фото: ВВС

Фото: ВВС

Внаслідок ракетних ударів по Львову сьогодні, 26 березня, постраждали п'ятеро людей. Про це повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Він уточнив, що сталося два ракетних удари у межах Львова. Інформація про те, що було влучання у житловий будинок чи інші об’єкти інфраструктури не підтвердилася. За попередніми даними, постраждали п’ять людей. Загроза ракетного удару все ще є, тому містян просять залишатися в укриттях.

Читайте також: У Львові можливі повторні обстріли. Мешканців просять залишатися в укриттях

Російські війська сьогодні, 26 березня, близько 16.30 здійснили ракетний обстріл у Львові. Про повітряну тривогу у місті оголосили о 16.15 год. Мешканців просять зберігати спокій, не покидати укриттів і не публікувати фото уражень. Як повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, відбулося три потужні вибухи біля Львова зі сторни Кривчиць. 

Нагадаємо, що 18 березня у Львові пролунало кілька вибухів у районі аеропорту. Унаслідок вибухів поблизу аеропорту у Львові на АТП-1 вибило вікна. Окупанти поцілили по авіаремонтному заводу і знищили будівлі. Активну роботу заводу завчасно зупинили. Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України повідомило, що окупанти 6-ма ракетами били по території в районі Львівського аеропорту, утім 2 українські військові збили. У результаті обстрілу одна людина отримала поранення середньої важкості. 

13 березня на Львівщині окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. Удари були з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово. Загалом окупанти випустили більш ніж 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет ЗСУ збили в повітрі. Унаслідок ракетного удару тоді загинули 35 людей і 134 отримали поранення.

Тvoemisto.tv підготувало пояснення про те, що можна публікувати під час війни, а що ні. Детальніше читайте за посиланням.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!