Унаслідок ранкового обстрілу на Луганщині є загиблі і поранені

1597 0
Окупанти впродовж кількох тижнів постійно обстрілюють міста на Луганщині.
Фото: Сергій Гайдай

Фото: Сергій Гайдай

Росіяни зранку знову обстріляли Рубіжне у Луганській області – пошкоджено будинок, щонайменше одна людина загинула та одну поранену. Про це сьогодні, 28 березня, вранці повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.  

«Невтішні новини із самого ранку – росіяни знов обстріляли Рубіжне. Постраждав житловий будинок, знайдено тіло одного загиблого, пораненого відправили каретою швидкої допомоги до лікарні. Кількість жертв ще уточнюється», – зазначив він.

Читайте також: Ракети по Львову летіли з Севастополя, було два удари – по нафтобазі та заводу

Напередодні у Рубіжному зі сховища під розвалинами хлібзаводу і зі сховища школи №5 вдалося визволити 155 громадян України. Також у неділю з міста Рубіжне до міста Бахмут евакуювали 513 людей з міст Рубіжнного, Лисичанська, Сєвєродонецка та Попасної. Міста Луганщини постійно зазнають обстрілів та не менш руйнівних пожеж. 

Нагадаємо, що російські окупанти вночі та вранці 24 березня обстріляли населені пункти Луганщини, наносячи авіаудари та скинувши фосфорні бомби. Внаслідок дій ворога загинуло четверо людей, серед яких діти. Білий фосфор викликає важкі опіки, аж до кісток та кісткового мозку. Це самозаймиста речовина при контакті з киснем (повітрям). При потраплянні на шкіру або одяг він прилипає до них і продовжує горіти. Про те, як надати першу допомогу у разі вибуху фосфорної бомби читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!