Внаслідок теракту у Стамбулі загинула громадянка України

4904 0
Сьогодні вночі у аеропорту Стамбула пролунав вибух, внаслідок якого понад 30 осіб загинули та більше 60 осіб отримали поранення. Серед загиблих є і громадянка України.
фото: ua.112.ua

фото: ua.112.ua

Як інформує Департамент консульської служби МЗС України, за уточненими даними, внаслідок теракту загинула одна громадянка України та поранений один громадянин України, йому у ногу потрапив осколок.

За повідомленнями hromadske, Щонайменше три вибухи пролунали в аеропорту імені Ататюрка у Стамбулі. Відомо, що близько 60 людей дістали поранень, ще близько 30 загинули. Також є інформація про стрілянину, яку чули поблизу аеропорту. Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун засудив теракт в міжнародному аеропорту Стамбула. Відповідну заяву оприлюднили на сайті ООН.

МЗС України нагадує: у разі необхідності рекомендуємо звертатися на гарячі лінії ГКУ в Стамбулі та МЗС України.

Генеральне консульство України в Стамбулі: +905306125577

МЗС України: +380442381777, +380442381657

 

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!