Внаслідок теракту в Ніцці загинув українець. Є також поранений

2444 0
За попередньою інформацією, в результаті теракту в Ніцці загинув один громадянин України, ще одна людина поранена.
фото: nv.ua

фото: nv.ua

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на речницю МЗС Мар'яну Бецу.

«За попередньою інформацією, отриманою від нашого посольства у Франції, 1 людина загинула, одна поранена», - повідомила Беца.

Вона також закликала українців дзвонити на гарячу лінію посольства України у Франції.

Нагадаємо, сьогодні вночі відбувся теракт у Ніцці під час святкувань Дня взяття Бастилії. Зазначимо, сьогодні вночі під час святкування Дня взяття Бастилії у Ніцці в натовп відпочиваючих на набержній в'їхала вантажівка. Після чого з неї вийшли невідомі люди й відкрили вогонь по відпочивальникам, а також поліції. Президент Франції Франсуа Олланд назвав дану подію терактом. Раніше, як повідомляє Департамент консульської служби МЗС України, понад 73 людини загинули. Тепер Міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казньов заявив, що в результаті теракту в Ніцці загинуло 80 чоловік, ще 18 – поранено

Департамент консульської служби МЗС повідомляє, що для українців у Франції працює гаряча лінія . Телефонувати наші громадяни можуть за наступним номером: +33 1 43 06 07 37.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!