Вночі із залізничного вокзалу у Львові евакуювали 300 людей через повідомлення про вибух

1586 0
Під час обстеження приміщень та території вокзалу вибухонебезпечних предметів не знайшли.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Вночі 21 грудня, близько 1:20 год., невідомі повідомили про можливий вибух на Головному залізничному вокзалі. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Львівській області.

Поліцейські та вибухотехніки обстежували приміщення вокзалу та прилеглу територію – жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не знайшли. Загалом із вокзалу евакуювали 250 пасажирів та 50 працівників вокзалу.

За фактом фальшивого повідомлення про вибух правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. На зловмисника чекає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років. Триває досудове розслідування.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!