Вночі Львів патрулюватиме Самооборона. Як долучитися?

2897 0
Самооборона Львівщини планує відновити нічне патрулювання містом. Досі активісти патрулювали у Залізничному районі, а цими вихідними – і на Сихові. Через тиждень-два вони планують слідкувати за порядком у всіх шести районах міста. Як долучитися до патрулювання – дізналось Tvoemisto.tv.

Аби долучитися до нічного патрулювання міста, треба зателефонувати на «гарячу лінію» Самооборони Львівщини: 098 88 27 589, або написати на сторінку Самооборони у Facebook.

«Усі, хто має змогу і бажання – можуть записатися. Треба вказати, з якого ви району, аби ми змогли розподілити усіх по районах міста. Поступово будемо охоплювати патрулюванням уночі увесь Львів», – розповів tvoemisto.tv координатор Самооборони на Львівщині Валерій Веремчук.

Раніше в ефірі радіо Львівська хвиля Валерій Веремчук повідомляв, що потреба в патрулюванні є, оскільки вночі на вулицях міста працює мало правоохоронців: «Багато викликають наших хлопців… Були і затримання», – пояснив він.

Додамо, раніше Самооборона патрулювала Львів уночі під час подій Євромайдану.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!