Вночі Львів зустрічав своїх героїв з 24-ї бригади

5065 0
В ніч з 12 на 13 серпня у Львові в районі "Галицького перехрестя" відбулася зустріч бійців 24-ї окремої механізованої бригади, які впродовж довгого часу перебували в оточенні у зоні АТО.
Фото: Олег Радик

Фото: Олег Радик

Зустріти та привітати героїв прийшли сотні львів’ян. Серед них були як родичі військовослужбовців, так і просто небайдужі мешканці міста, які принесли квіти, прапори та плакати, пише Galnet.

Усього, починаючи з 1:00, прибуло 9 автобусів з бійцями 24-ї бригади, яким вдалося вирватися з оточення на Донбасі.

Водночас один із бійців другого батальйону 24-ої окремої механізованої бригади, котра майже два місяці тримала оборону в найгарячіших точках на Сході, привіз своїй дружині із зони АТО незвичний подарунок - він привіз жінці котика зі Сходу, пише Погляд

Додамо, що сьогодні, 13 серпня, о 8:17 ранку прибув потяг Херсон – Львів, де також був цілий вагон з нашими військовими.

Відео: Ірина Рєвунова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!