Вночі на площі Ринок у Львові сталася масова бійка. Відео

143855 0
Конфлікт почався під ранок між іноземцями та місцевими мешканцями.
Фото: Гаряча лінія міста

Фото: Гаряча лінія міста

На площі Ринок сьогодні близько п'ятої години ранку сталася масова бійка. На місце прибули кілька екіпажів патрульної поліції.
Відео із камери Управління безпеки міста ЛМР
 

Як пояснили Тvoemisto.tv у пресслужбі патрульної поліції, конфлікт почався з того, що троє іноземців 1992, 1991 та 1985 року народження почали приставати до дівчат, які сиділи у цей час на лавці на площі Ринок. За дівчат вирішили заступитися троє місцевих мешканців 1995, 1997 та 1996 року народження.

Відповідно, між чоловіками зав'язалася бійка. Врегулювати конфлікт спершу приїхали два екіпажі поліції, що перебували поруч.

Унаслідок бійки двоє мешканців Львова отримали травми. В одного вибитий зуб, в іншого струс мозку. Обоє написали заяви у поліцію. На третього чоловіка 1996-го року народження патрульні склали постанову про появу у нетверезому вигляді в публічному місці. Іноземці заяв у поліцію не писали.

Очевидці кажуть, що такі ситуації стаються тут часто, переважно після розпивання алкогольних напоїв.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!