Вночі на Закарпатті сейсмологи зафіксували землетрус

1671 0
Мешканці регіону про земні поштовхи не повідомляли
Фото: KarpatyLove

Фото: KarpatyLove

Цієї ночі у селі Барбово, що на Закарпатті сейсмологи зафіксували землетрус магнітудою 1,8 бала, про це інформує департамент цивільного захисту ЛОДА. Втім мешканці регіону поштовхів не відчули, їх вдалось зафіксувати лише сейсмологам.

Читайте також: (Не)сейсмічна країна. Як у Львові будують сейсмостійкі будинки

Повідомлення про землетрус на Закарпатті у Мукачівському районі в селі Барбово надійшло 3 січня, кілька хвилин по опівночі.

За даними відділу сейсмічності Карпатського регіону ІГФ НАН України землетрус магнітудою близько 1,8 бала стався на глибині 3,7 км. Координати епіцентру – широта 48,35 градуса, довгота 22,76 градуса. Мешканці селища про землетрус не повідомляли, оскільки за шкалою інтенсивності MSK-64 землетрус класифікували як невідчутний для людей.

Читайте також: На Львівщині вночі зафіксували землетрус

Нагадаємо, у грудні 2019 року на Львівщині зареєстрували землетрус магнітудою 2,2. Поштовхи зафіксували сейсмологи у Бродівському районі. Мешканці їх також не помітили.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!