Вночі окупанти знову обстрілювали Рубіжне на Луганщині

1082 0
Станом на ранок відомо про двох загиблих, утім кількість жертв може бути більшою. Після годинних обстрілів у місті виникло багато пожеж і обвалів будинків.
ukrinform.com

ukrinform.com

У ніч на п’ятницю, 25 березня, росіяни обстрілювали Рубіжне на Луганщині. Станом на ранок відомо про двох загиблих, утім кількість жертв може бути більшою, бо через обстріли виникло багато пожеж та руйнувань будинків. Про це сьогодні, 25 березня, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Жертв може бути більше, бо палає повсюди, і в деяких місцях, через нестихаючі обстріли, рятувальники почали розбирати завали пізніше. Росіяни не припиняють спроб окупувати місто – йдуть на все, вбиваючи мирних громадян. Сьогодні вночі, за попередніми даними, після розірвання снарядів полум’ям охопило три житлових будинки в центрі Рубіжного. Російська армія обстріли в цьому районі не припиняє», – написав у Telegram-каналі Сергій Гайдай.

За минулу добу в Сєвєродонецьку та Рубіжному загинули п’ятеро людей, ще вісім поранені. Сергій Гайдай додав, що в області, не вистачає пожежників на таку значну кількість одночасних займань. 

Нагадаємо, російські окупанти вночі та вранці 24 березня обстріляли населені пункти Луганщини, наносячи авіаудари та скинувши фосфорні бомби. Внаслідок дій ворога загинуло четверо людей, серед яких діти. Білий фосфор викликає важкі опіки, аж до кісток та кісткового мозку. Це самозаймиста речовина при контакті з киснем (повітрям). При потраплянні на шкіру або одяг він прилипає до них і продовжує горіти. Про те, як надати першу допомогу у разі вибуху фосфорної бомби читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!