Вночі патрульні у Львові виявили водія, вміст алкоголю в крові якого перевищував норму в 17 разів

2691 0
Тієї ж ночі на вулиці Науковій патрульні зупинили водія, якого вже позбавляли прав у лютому.
фото: ogo.ua

фото: ogo.ua

Цієї ночі львівські патрульні виявили водія авто, вміст алкоголю в крові якого у 17 разів перевищував норму. Про це повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Львівщини.

Читайте також: Поліція Львова затримала нетверезого водія автобуса двічі за ніч

До поліції звернувся мешканець Львова, який повідомив про нетверезого водія ВАЗ 2108 на вулиці Івана Виговського. Коли екіпаж прибув на місце, то виявив нетверезого 60-річного чоловіка, який при собі він не мав ні посвідчення водія, ні свідоцтва про реєстрацію авто. Водієві запропонували пройти перевірку на драгері, який показав результат 3,51 проміле, що у 17 разів перевищує норму. На порушника винесли постанову за відсутність документів для кермування та протокол за нетверезе водіння. Автомобіль забрав син водія.

Тієї ж ночі на вулиці Науковій патрульні зупинили авто Renault Duster. За кермом перебував 35-річний чоловік з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Посвідчення водія у нього не було. Як виявилося, його позбавили прав за нетверезе водіння ще у лютому. Пройти перевірку на драгері він відмовився, натомість огляд у лікарні виявив 2,47 проміле алкоголю в крові.

Читайте також: Львівські патрульні зупинили за ніч 12 нетверезих водіїв

Оскільки водій вчинив кримінальне правопорушення за ч. 1 ст. 382 Кримінального кодексу України (умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню), поліцейські винесли постанову про кермування авто особою, яку позбавили водійського посвідчення, та склали протокол за повторне  кермування у стані алкогольного сп’яніння. Йому загрожує штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів та позбавлення волі на термін до трьох років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!