Вночі ППО збила низку ракет, на Дніпропетровщині – влучили у нафтобазу

3579 0
У Дніпропетровській області російські окупанти обстріляли нафтобазу та влучили в завод, зайнялася пожежа.
Фото: ЄП

Фото: ЄП

Цієї ночі у багатьох областях України лунала повітряна тривога, українські сили ППО збивали ракети. Про це під час телемарафону повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Читайте також: На Львівщині було чутно вибухи. Працювала протиповітряна оборона

«У більшості регіонів України, майже по всій території України знову була повітряна тривога… Нам надходить інформація про те, що в ряді регіонів були збиті російські ракети», – зазначив він.

За його словами, надходять відео і фото з Дніпропетровської області про попадання і пожежу.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, у Дніпропетровській області російські окупанти обстріляли нафтобазу, вона знищена. Також загарбники влучили в завод, зайнялася пожежа.

Читайте також: Війна, конфлікт, агресія. Як правильно називати боротьбу українців та дії росіян

«Ніч була тривожна і складна. Ворог атакував нашу область з повітря і влучив у нафтобазу та один з заводів. Нафтобазу з горючим знищено. На заводі рятувальники й досі приборкують полум’я. Там сильна пожежа. Горить пальне. Кількість постраждалих з’ясовуємо. Щойно буде інформація – повідомлю. Рашисти нас не зламають. Все буде Україна», – написав Валентин Резніченко і додав, що поки немає відомостей і про жертви.

Нагадаємо, що радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що активна фаза бойових дій в Україні триватиме до середини квітня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!