Прогноз погоди у Львові: вночі заморозки, а вдень тепло

3225 0
Львівський регіональний гідрометцентр обіцяє до кінця тижня спокійну погоду, а з наступного – дощі та похолодання.
фото: zanoza.kg

фото: zanoza.kg

Як повідомили Tvoemisto.tv в Львівському регіональному гідрометцентрі, до 2-го жовтня у Львові триматиметься малохмарна погода без опадів.

На усі три дні з 29-го вересня до 1-го жовтня очікується слабкий туман, вітер південно-східний 7-12 м/с, вдень поривчастий.

Також 29-го і 30-го вересня у Львові ймовірні заморозки від 0 до 4 градусів на поверхні грунту та місцями в повітрі, 1-го жовтня – від 0 до 2 градусів.

Читайте також: На вихідних у Львові не курсуватимуть три трамвайні маршрути

Вдень очікується тепла погода: 29-го вересня обіцяють від +12 до +17 градусів, 30-го вересня – від +13  до +18, а 1-го жовтня – від +15 до +20 градусів.

Найтеплішим буде 2-е жовтня: від +17 до +22 градусів. З наступного дня знову почнеться осіння погода з дощами та температурою від +10 до +15 градусів.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!