Внутрішні рейси у львівському аеропорту знову приймає новий термінал

2478 0
Тут завершили оновлення багажної стрічки.
Фото: Юра Танчин/фейсбук-сторінка львівського аеропорту

Фото: Юра Танчин/фейсбук-сторінка львівського аеропорту

Термінал А міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького знову приймає внутрішні рейси. Про це повідомляє пресслужба аеропорту.

Нагадаємо, раніше тут завершили реконструкцію багажної стрічки для внутрішніх рейсів, а тепер відкрили оновлену багажну стрічку для міжнародних рейсів.

«Отож, тепер у нас є дві новенькі багажки. Перша – 142 м для обслуговування міжнародних рейсів, друга – майже 100 м для обслуговування внутрішніх рейсів. Нам вдалося збільшити пропускну спроможність каруселей в години пікового навантаження на 78% та 22% відповідно. Адже в час пік у нашому летовищі на одну стрічку могло бути задіяно 6-8 рейсів», – кажуть в аеропорту.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

У пресслужбі зазначають, що у планах аеропорут «Львів» облаштувати такі ж конвеєри і в старому терміналі.

Нагадаємо, старий термінал приймав внутрішні рейси тимчасово із кінця січня. Відліт відбувався із нового терміналу.

Додамо, наприкінці лютого уряд планує виставити частину міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького на концесію. Зокрема ідеться і про старий термінал.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!