Політична реклама

Вода на Сихові не отруйна, - Ірина Маруняк

1506 0
Cьогодні ввечері було зафіксовано факт розголошення неправдивої інформації про отруєння води невідомими особами на вулиці Вернадського у Львові. Про це з посиланням на голову Сихівської районної адміністрації Ірини Маруняк "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Факт зафіксував працівник ЛКП «Під Зуброю». Невідомі особи з будинку на вул Вернадського, 14 втекли. Зараз районна адміністрація готує звернення в міліцію.

Під час здійснення обходу працівник ЛКП «Під Зуброю» на вул Вернадського, 14, у третьому під’їзді будинку побачив трьох молодиків, які заходили у квартири і переконували мешканців, що вода отруйна. Невідомі особи пропонували мешканцям купувати фільтри для очищення води, залишали свої візитні картки. На прохання працівника ЛКП «Під Зуброю», пред’явили документи про фірму, яка офіційно зареєстрована в Харкові. Молоді люди вибігли з будинку, сіли в машину і втекли з місця.

Зараз райадміністрація готує звернення в міліцію за цим фактом.

"Усім мешканцям рекомендуємо не піддаватись на подібні провокації. Вода, яку отримують мешканці у свої будинки, відповідає усім санітарним вимогам", розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!