Політична реклама

Вода у Львові в березні не подорожчає, - "Львівводоканал"

1938 1
У Львові тарифи на воду з березня не змінюватимуться. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на в.о. директора ЛМКП «Львівводоканал» Степана Пакіжа.

"Львів’яни дезорієнтовані інформацією в ЗМІ про те, що вода дорожчатиме у березні. Однак нещодавнє повідомлення голови Нацкомпослуг Валерія Саратова про зростання тарифів стосувалося інших міст країни (Івано-Франківська, Тернополя, Чернівців, Донецька). У Львові тарифи з березня не змінюватимуться», - зазначив в.о. директора ЛМКП «Львівводоканал» Степан Пакіж.

«Відповідно до рішення Нацкомісії з регулювання ринку комунальних послуг, з 1 січня тарифи на послуги водопостачання та водовідведення у місті Львові зросли на 25%. Платіжки з новими тарифами споживачі отримали у лютому. Натомість маємо значне зниження надходжень", - зазначив посадовець. 

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», станом на 20 лютого львів’яни оплатили за спожиту воду лише 30% від нарахованого. Населення міста є найбільшим споживачем «Львівводоканалу», відтак, невчасні розрахунки завдають великих проблем підприємству. 

Нагадаємо, відповідно до постанови Нацкомісії регулювання ринку комунальних послуг №240 від 27.12.2011 р., вартість послуг з водопостачання та водовідведення з 1 січня 2012 р. становить:

Для населення – 5,72 грн.

Для інших споживачів – 7 грн.

Загалом, заборгованість за послуги з водопостачання та водовідведення в розрізі категорій споживачів станом на 1 січня 2012 року: населення – 79 млн грн, ЛКП – 11 млн грн, інші споживачі (бюджетні установи, промисловість) – 8,3 млн грн.

 

 


Читайте також:
21 Лютого, 2012 14:31
Гість Ціна на воду у Львові вища чим в Києві.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!