Політична реклама

Вода з лимоном регулює тиск та травлення

8249 0
Вчені-дієтологи визначили кілька критеріїв, які характеризують корисність вживання води з лимоном.

Щоденне вживання води з лимоном має низку переваг для здоров‘я. Видання ВКурсе наводить кілька причин, чому потрібно систематично пити воду з лимоном:

1. Рятує шлунок. Лимони дуже корисні, коли справа доходить до проблем з травленням. Склянку лимонного соку легко позбавить від розладу шлунка (за умови, що у вас немає підвищенної кислотності шлунка).

2. Піклуватися про красу. Лимон, будучи природним антисептиком, може допомогти позбавитися від проблем зі шкірою. Вітамін С, на який багаті цитрусові, омолоджує шкіру та робить її сяючою. Лимон також діє як засіб проти старіння.

3. Прибирає зайві кілограми. Щоденне вживання води з лимоном і медом вранці допоможе швидко схуднути. Цим рецептом здавна користуються в Індії.

4. Лікує горло. Цей фрукт завдяки своїм антибактеріальним властивостям став нашим кращим другом під час застуд.

5. Контролює тиск. Лимонна вода робить дива для людей, що мають проблеми із серцем через високий вмісту калію. Також цей напій контролює високий кров’яний тиск, запаморочення, позбавляє від нудоти, а також забезпечує релаксацію для душі й тіла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!