Водії здаватимуть на права за новими білетами з кінця червня

5725 0
Сервісний центр МВС вніс зміни до питань для водійських іспитів за результатами понад двомісячного обговорення, учасниками якого стали понад 10 тисяч громадян.
фото: silske.org

фото: silske.org

На сьогодні зміни до екзаменаційних питань внесені і до кінця червня теоретичну частину водійських екзаменів громадяни України почнуть складати уже за новими питаннями, інформує Сервісний центр МВС  у Львівській області.

Читайте також: У Львові масово шахраюють під час іспитів на отримання водійських прав 

« До кінця червня теоретичну частину іспиту для отримання посвідчення водія українці почнуть складати за новими виправленими питаннями з ПДР у сервісних центрах МВС. Наша мета полягала у тому, аби провести детальний аналіз усіх пропозицій та зауважень до екзаменаційних питань, вилучити логічні помилки, двозначність у варіантах відповідей та невідповідності” – зазначає начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Читайте також: Водійські права – за новими білетами: що зміниться

Як вказано у повідомленні, питання виправивши їх відповідно до сучасної ситуації на дорогах. Більше уваги в білетах приділили практичним навичкам, котрі знадобляться майбутнім водіям під час керування транспортним засобом.

Окрім цього питання згрупували відповідно до категорій водійського посвідчення. Таким чином, водіям легкових автомобілів, наприклад, не доведеться відповідати на питання, пов’язані з управлінням автобусами чи вантажівками. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!