Політична реклама

Водіїв Львова закликають до обережності на дорогах

976 0
За прогнозами синоптиків, сьогодні, 3 квітня на Львівщині очікується мокрий сніг з переходом у дощ, вночі та вранці – слабкий туман, ожеледь.

Місцями пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. На дорогах області – ожеледиця, - повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

У четвер, 4 квітня, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, вночі та вранці – дощ з мокрим снігом, місцями – сильні опади. Подекуди туман. На окремих ділянках доріг синоптики прогнозують ожеледицю.

ДАІ закликає автомобілістів бути надзвичайно обережними, чітко дотримуватися правил дорожнього руху, обов’язково враховувати погодні умови.

Водіям радять не перевищувати швидкість, уникайти ризикованих маневрів, дотримуватись безпечного інтервалу та дистанції та не забувати користуватися пасками безпеки.

За умов недостатньої видимості, у дощ, сніг, туман, – слід рухатися із ввімкненим ближнім світлом фар, а під час зупинки – обов’язково вмикати аварійну світлову сигналізацію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!