Водіїв попереджають про хуртовини та снігові замети на дорогах Львівщини

1334 0
Найближчими днями по всій території Львівської області збережеться погіршення погодних умов, синоптики попереджають про опади у вигляді мокрого снігу, хуртовини, снігові замети. Подекуди можливе налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с.
фото: autoexpert.in.ua

фото: autoexpert.in.ua

Як повідомили Tvoemisto.tv  у Службі автомобільних зв’язків, водіїв та перевізників закликають переобладнати транспортні засоби зимовою гумою для експлуатації в зимовий період, а при можливості утриматись від поїздок. За нагальної потреби мати з собою запас пального, засоби зв’язку, теплі речі, аптечку, гарячі напої. Окрім того, вирушаючи в дорогу, необхідно переконатись у справності транспортних засобів. Водіям великовантажних транспортних засобів радять мати протиожеледні засоби (ланцюги), противідкатні упори та лопати, суворо дотримуватись правил дорожнього руху та швидкісного режиму.

Дорожні служби обіцяють працювати цілодобово у посиленому режимі.

Нагадуємо, що в зимовий період  на дорогах області діє 51 пункт відстою великовантажного транспорту.

Нагадуємо, Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2015 становить 8380 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

 

 

        


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!