Водіїв попереджають про ранковий туман на дорогах Львова

1805 0
Видимість становитиме 200-500 метрів.
ілюстративне фото: з відкритих джерел

ілюстративне фото: з відкритих джерел

Сьогодні, 1 листопада, ввечері і завтра, 2 листопада, зранку у Львові буде туманно, повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології. Видимість становитиме 200-500 м.

В таку погоду водіям рекомендують суттєво знизити швидкість руху, аби мати можливість вчасно загальмувати. Для цього також потрібно дотримуватись безпечної дистанції з іншими автомобілями. Варто вмикати протитуманні фари та ближнє світло, а під час зупинки увімкнути аварійну світлову сигналізацію.

Читайте також: Топ-10 атмосферних фото туманного Львова

Загалом погода 2 листопада буде хмарною, з проясненнями. Вранці та вдень очікується невеликий дощ, а вночі та вранці – туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень – поривчастий. Температура повітря вночі становитиме 8-10° тепла, вдень – 16-18° тепла.

На 3 листопада синоптики не прогнозують істотних опадів, лише ввечері може пройти невеликий дощ. Вночі та вранці буде туман. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 6-11° тепла, вдень 16-21° тепла.

Нагадаємо, 30 жовтня Львів побив температурний рекорд за останні 50 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!